Våra tjänster

Elektroniska passersystem

Har ni många personer i era lokaler? Vill ni slippa nyckelhantering och kunna öppna dörrar på distans? Då är ett modernt och elektroniskt passersystem något för er!

Läs mer

Låsentreprenader

Är ni ett byggföretag som söker anbud från en låsentreprenör? Vi levererar mekaniska lås, cylindrar, elslutbleck, motorlås, eltryckeslås, magnetlås och samtliga elektroniska cylindrar och hänglås hittar ni hos oss. Läs mer för ytterligare information!

Läs mer

Dörrautomatik

Behöver ni tillgänglighetsanpassa entréer, uppgångar eller kontor? Eller kanske vill ni enbart underlätta med automatisk dörröppnare? Hör av er till oss för hjälp!

Läs mer

Porttelefoni

Önskar ni komplettera ert passagesystem med porttelefoni? Vi levererar porttelefoni till bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag.​

Läs mer

Kameraövervakning

Kamerabevakning till butiker, företag, kommuner, myndigheter och industrier. Vill ni få kontroll över era ytor och kamerabevaka era lokaler vill vi hjälpa er.

Läs mer

Inbrottslarm

Inbrottslarm för företag och skyddsvärda lokaler. Finns det krav på skyddsnivå från exempelvis ett försäkringsbolag? Vi hjälper dig med en godkänd anläggning!

Läs mer

Bokningssystem till tvättstuga

Vill ni modernisera er tvättstugebokning? Vi hjälper er med att byta ut era gamla bokningstavlor till nya och få en digital tvättbokning! Läs mer nedan om hur vi kan hjälpa er.

Läs mer

Trygghetslarm

Har du personal i utsatta miljöer? Eller som ensamarbetar med risk för skada? Undvik incidenter genom fasta och portabla överfalls- och trygghetslarm. Vi hjälper er skapa en trygg och säker arbetsplats att trivas på!

Läs mer

Marin säkerhet

Vi levererar all typ av marin säkerhet. Är du i behov av ett larm- eller kamerabevakningssystem till en båt eller fartyg har du kommit helt rätt. Vi har stor och gedigen kunskap på området. Låt oss berätta mer!

Läs mer

Ett urval av våra partners

Vill du säkra din fastighet eller företag?

Vi är er leverantör av passersystem, porttelefoni, larm och kamerabevakning
Offertförslag