Tjänster

Bokningssystem till tvättstuga

Vill ni modernisera er tvättstugebokning? Vi hjälper er med att byta ut era gamla bokningstavlor till nya och få en digital tvättbokning! Läs mer nedan om hur vi kan hjälpa er.

Tvättbokningssystem

Har ni en analog tvättbokningstavla och önskar investera i ett nytt tvättbokningssystem? Då har ni kommit rätt! Moderna tvättbokningssystem och tvättbokningstavlor börjar bli väldigt populärt för Brf, fastighetsägare och övriga flerbostadsformer då administreringen blir väldigt lättöverskådlig och enkel. Vi är återförsäljare av flertalet leverantörer för tvättstugebokning, bland annat Aptus, RCO och Axema

Kontakta oss om ni vill ha hjälp med ert tvättbokningssystem.

Tvättbokningssystem moderniserars nu i hög takt och går från analoga bokningstavlor till moderna digitala tvättbokningstavlor med möjlighet till webbokning och fjärradministrering. Istället för att behöva ha en nyckel och gå ner till tvättstugan kan man nu boka tvättid i sin mobiltelefon på jobbet, under resan eller hemma från soffan. Bekvämlighetsfaktorn är ofta direkt kännbar och någonting som uppskattas av medlemmarna/de boende med ett nytt och modernt tvättbokningssystem. 

Idag använder landets största fastighetsägare, förvaltare och en uppsjö av Brf:er bokningssystem för sin tvättstuga eller tvättstugor och det blir mer och mer ett krav eller önskan från medlemmarna eller de boende. Det finns flera tekniska möjligheter med tvättstugebokning. Den vanligaste lösningen är att tvättstugebokningen styr tillträdet till dörren som leder in till tvättstugan. Men det finns också möjlighet att tvättbokningssystemet styr maskinerna. Det går även att kombinera så att tvättstugebokningen styr både dörr och maskin. 

Få ett offertförslag

Boka tvättid digitalt

Digitala tvättbokningssystem administreras direkt i din webbläsare, mobiltelefon eller läsplatta med snygga och intuitiva gränssnitt som gör det enkelt för alla användare att använda verktyget. Enkelt kopplat mot vår molntjänst som gör att ni slipper servrar och infrastruktur på plats. Det innebär att ni kan boka tvättstugan eller allmänna utrymmet, så som bastun eller föreningslokalen, från distans vilket underlättar er vardag. Vi kommer gärna ut och demonstrerar hur detta kan se ut i verkligheten! 

Är ni i planerings- eller upphandlingsstadiet av ett tvättbokningssystem? Eller vill ni börja boka er tvättstuga omgående på ett modernt sätt? Kontakta oss isåfall nedan så vi kan ta kontakt med er och hjälpa er med detta. Vi återkommer alltid samma dag!

Ni kan även läsa lite mer om detta i vårt blogginlägg här!

Kontakta oss

alla tjänster