Tjänster

Elektroniska passersystem

Har ni många personer i era lokaler? Vill ni slippa nyckelhantering och kunna öppna dörrar på distans? Då är ett modernt och elektroniskt passersystem något för er!

Moderna passersystem för flerbostäder, industri, kontor, skolor och liknande anläggningar.

Passersystem

Med ett smidigt passersystem slipper du låsa upp med nycklar och har samtidigt bättre koll på vem som kommer in och ut mellan olika lokaler eller avdelningar. Trafiken går lättare och du slipper klagomål på borttappade nycklar och obehöriga besökare. Istället används passerbricka eller taggläsare.

Vi levererar moderna passersystem…

Passagesystem ska vara enkla och tillgängliga för vem som helst, gammal som ung, funktionshindrade och för eventuella leveranser. Med hjälp av toppmoderna passersystem kan ni själva styra vem som har tillträde till ett visst rum eller till hela byggnaden. Vi erbjuder ett bra pris för alla passersystem och garanterar användarvänliga funktioner.

…Och bygger ut dem

När du beställer ett passersystem eller ett taggsystem kan vi även bygga ut det vid behov. Om du kommer på att du med tiden behöver utökade funktioner kan dessa enkelt installeras och bakas in i systemet. 

Olika uppgraderingar kan vara följande:

Inbyggd kameraövervakning
Inbrottslarm
Porttelefoni
– Ett bokningssystem

Kontakta oss om ni vill ha hjälp med utbyggnad av ert passersystem. 

Integrera passersystem med bokningssystem

Passersystem kan lätt bakas ihop med till exempel bokningssystem och bokningstavlor så att de boende i en bostadsrättsförening kan boka tvättstugan digitalt, eller tillgång till gemensamma lokaler så de kan hållas under uppsikt. Vi hjälper dig gärna att installera ett extra användbart system som de boende eller medlemmarna med hjälp av låstaggar eller elektroniska nycklar lättare kan sätta upp sina tider.

Bokningssystem kan på detta sätt nyttjas via dator, telefon eller en bokningstavla så att personer kan boka och logga in på flera sätt och från olika platser, när som helst.

Få ett offertförslag

Fördelar med passersystemen

Om ni har tät trafik på kontoret eller i byggnaden, många in- eller utflyttningar, eller ett stort antal som rör sig in och ut ur lokaler, då är ett passersystem lönsamt. Passagesystemet kommer med många fördelar, både funktionsmässiga, säkerhetsmässiga och ekonomiska.

– Det är ett mycket kostnadseffektivt system både ur drift- och underhållsperspektiv och gynnar därmed företaget ekonomiskt.
– Det förenklar användandet tack vare nyckeltaggar eller passerbrickor istället för nycklar.
– Det ger detaljerad information om när personer passerar och var de passerar – så kallade händelseloggar.
– Enkelt spärrsystem vid borttappade taggar. De kan lätt ersättas och hittas den borttappade nyckeltaggen kan den återaktiveras.

Sectragon – Din leverantör av säkra passersystem

Som leverantör av de bästa elektroniska passagesystemen kan vi skräddarsy ditt passersystem helt efter ditt och dina lokalers behov. Vi installerar toppklassiga system som kan anpassas och byggas ut, samtidigt som vi också underhåller andra typer av passersystem.

Med stor kompetens och erfarenhet i ryggen kan vi guida dig och ditt företag till ett lönsamt helhetstänk kring dessa system och vilka funktioner som kan tänkas vara viktiga i just ditt fall. I de många fall hos till exempel myndigheter och stora företag är det extra gynnsamt att integrera ett passagesystem med exempelvis larm, telefoni och kameraövervakning. Kontakta oss så berättar vi mer!

Med hjälp av elektroniska passersystem slipper ni nyckelhantering, obehöriga gäster samt skapar en mer trygg och smidig miljö. Ni styr själva vem som skall ha tillträde vart och kan även specificeras till olika tider på dygnet samt datum. Alla passager loggas i systemet och vid behov kan ni se vem som har varit var och när.

Tappas en elektronisk nyckel bort kan den på ett knapptryck spärras och går därefter inte att användas. En ny elektronisk nyckel beställs och ersätter den borttappade. Skulle den borttappade elektroniska nyckeln återfinnas kan den låsas upp igen och användas som vanligt. Passersystem går även att bygga ut vid behov och kan därför börja användas på de mest nödvändiga miljöerna för att sedan utöka det.

Passersystem går även att integrera till andra system som exempelvis ett bokningssystem där ni enkelt kan boka gemensamma lokaler, tvättstugor eller andra utrymmen. Antingen bokas detta på plats via bokningstavlor, telefon eller dator. Ingen risk för dubbelbokningar eller att någon annan råkar använda lokalen, då vederbörande är den enda som har tillträde under bokad tid. Elektroniska nycklar skapar en rättvis miljö och incitament för att inte slarva med städningen.

Få ett offertförslag

Passersystem för BRF: er

Har det diskuterats om ett passersystem skulle vara något för er BRF i Stockholm? Då är ni inte ensamma. För varje dag som går installeras allt fler passersystem i BRF: er i Stockholm då det är ett modernt, praktiskt och tryggt alternativ till nycklar som tenderar att slarvas bort och portkoder som lätt kan hamna hos fel personer. Dessutom är det ett flexibelt system som enkelt kan byggas ut allteftersom era behov förändras.

Fördelar med passersystem i BRF: er

  • En trygg, smidig och framtidssäker lösning för hela fastigheten.

  • Flexibelt system som enkelt kan utökas med fler funktioner.

  • En ökad kontroll på vilka som kommer och går.

  • Användarvänlig administration.

  • Ett kostnadseffektivt alternativ både ur drift- och underhållssynpunkt.

  • Möjlighet till smidiga personliga passerbrickor som enkelt kan spärras och ersättas

  • Systemet kan enkelt anpassas efter de boendes behov och livssituationer. Det finns exempelvis funktioner som förlänger inpasseringstiden för rörelsehindrade.

Ni kan styra vilka som har tillträde till olika delar av fastigheten och har även möjlighet att begränsa under vilka tider exempelvis en brevbärare har kan komma in.

Kontakta oss

Vi ser till att ni får ett välfungerande passersystem i er BRF

Våra flexibla och framtidssäkra passersystem för BRF: er kan anpassas efter de boendes behov både idag och imorgon. Ett passersystem kan enkelt uppgraderas och bli precis så stort eller så litet ni är i behov av. Ni kan till exempel börja med en dörr och en porttelefon och därefter utöka passersystemet i er BRF med fler användningsområden såsom ett bokningssystem till tvättstugan eller ett inbrottslarm.

På Sectragon vet vi hur livet ser ut i ett flerbostadshus. Vi vet också att behoven i olika flerbostadshus inte alltid ser likadana ut. Våra kompetenta medarbetare finns därför till hands för att hjälpa er att hitta rätt tjänster och funktioner när ni är intresserade av att installera ett passersystem i er BRF. Vi hjälper er med allt från installation till driftsättning, service och hosting av passersystem anpassade för BRF: er i Stockholm och svarar på alla frågor och funderingar som kan tänkas dyka upp.

Våra kostnadseffektiva och smidiga passersystem är perfekta för BRF: er som vill öka känslan av trygghet, samtidigt som man får dra nytta av de praktiska fördelarna som systemet medför. Ett passersystem underlättar för både fastighetsägare och de boende på en mängd olika sätt samtidigt som det minskar risken för att obehöriga kommer in i fastigheten.

Få offertförslag för er BRF

Installationen och servicen

Med regelbunden service kan du sänka dina kostnader och undvika tidsödande driftstopp och dyra reparationer på din fastighet, anläggning eller industri. Dessutom säkerställer vi att er anläggning följer de normer och krav som finns i säkerhetsbranschen. Vi hjälper dig med löpande underhåll, akuta åtgärder och ombyggnationer av systemen. Det gäller både på installationer vi själva utfört eller på installationer du köpt genom en annan leverantör.