Marin säkerhet

Vi levererar all typ av marin säkerhet. Är du i behov av ett larm- eller kamerabevakningssystem till en båt eller fartyg har du kommit helt rätt. Vi har stor och gedigen kunskap på området. Låt oss berätta mer!

Säkerhetsteknik för alla typer av båtar och marina fordon

Att installera säkerhetsteknik i vanliga fastigheter är något vi och våra branschkollegor gör till vardags och kan utan och innan. Att däremot göra installationer i marin miljö ställer höga krav på kunskap, erfarenhet och noggranhet för att det ska fungera och hålla över tid.

Få ett offertförslag

Säkerhetsinstallationer på fartyg, båtar, pråmar och marina fordon har vi gjort väldigt många utav och har hårt krävande beställare på området, bland annat Försvarsmakten, som är vår största beställare på området. Vi utför dock installationer åt aktörer som önskar kamerabevaka sina båtar (fritidsbåtar och kommersiella), processövervakning åt pråmar som vill se vad som händer på pråmen vid arbete och passersystem samt inbrottslarm till större fartyg.

Säkerhetsteknik i marin miljö är ett nischområde vi är väldigt duktiga och kunniga inom. Installationerna är mycket speciella och rätt teknik, utförande och dimensionering är grundläggande för ett bra projekt.

Vi är mycket intresserade av att höra vad du skulle vilja utföra på dina fordon. Kontakta oss nedan för att inleda en diskussion och eventuellt få lite inspiration om hur just du kan tänka.

Kontakta oss

alla tjänster